490_490_img-6490.jpg

Ústí sezonu zakončilo prohrou, z Mostu si odvezlo prohru 1:2

Letošní ročník je již za námi, Ústí skončilo třetí, získalo 53 bodů. V posledním utkání sezony padli hráči Viagemu na půdě Baníku. V utkání prohrávali 0:2, Černý sice dokázal snížit, ale k dorovnání se Ústí nedostalo.

Ústí se dostalo hned v úvodu třetí minuty do útoku, ten zakončil střelou z dálky Kučera. Obrana střelu zachytila a domácí vyběhli do protiútoku, ten zakončil levý křídelník, ale jeho střela prošla kolem tyče.

Hned v 16. minutě se dokázal prosadit Jindřich Novotný. Centr z půlky propadl až do malého vápna, kde stál právě Novotný. Jeho první pokus dokázal Bím zastavit, ale s dorážkou již nic dělat nemohl.

Viagem se k vyrovnání mohl dostat rychle. Obrana domácích nechala hrát Daa příliš dlouho. Malý šikula ještě akci vyšperkoval přihrávkou na Červenku, ten ale o pár centimetrů nestihl míč doběhnout.

Dobrý zákrok předvedl ústecký brankář Bím, toho dalekonosnou střelou prověřil ke konci poločasu Marhoula.

Domácí se dostali do dvoubrankového vedení v 60. minutě. Novotný unikl po pravé straně, poslal míč na přední tyč, kde ho tečoval Kubeš.

První ústeckou branku vstřelil David Černý. Kučera poslal nadýchaný centr do vápna, ten se dostal k Červenkovi, který ho sklepnul na Černého a ten se k míči probil přes obránce a poslal ho do sítě. Na více než snížení se Ústí už nenadálo, a tak zakončilo sezonu prohrou.